0494 84 34 89

Merken

Jojoba Care & Green People

Jojoba Care:

Het bedrijf

Bloemen en planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken en lekker om aan te ruiken, dat beseft men bij Jojoba Care maar al te goed. Sinds 1999 ontwikkelt dit Belgische familiebedrijf dan ook een compleet en goed omkaderd gamma verzorgingsproducten met 100% natuurlijke geuren, gebaseerd op jojoba-olie en plantenextracten.

Natuurlijkheid en eenvoud zijn hierbij absolute kernbegrippen. Jojoba Care staat immers voor zo natuurlijk mogelijke producten, zonder dierlijke ingrediënten of petroleumderivaten en die niet op dieren getest worden. Geen glamour, geen glitter, geen holle slogans. Wat schoonheidsspecialisten van Jojoba Care wel mogen verwachten zijn efficiënte en exclusieve producten en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het gamma

Jojoba Care is een complete professionele verzorgingslijn met een volledig uitgewerkt cabine- en verkoopsgamma voor gelaat en lichaam. De merknaam is niet zomaar toevallig Jojoba Care; het is het enige professionele gamma waar de unieke eigenschappen van jojoba-olie volledig tot hun recht komen:
·         voeden, zonder de vervelende vettigheid van de klassieke olieverzorging
·         de actieve stoffen aanvoeren tot in de buurt van de diepere levende huidlagen

Kiezen voor Jojoba Care betekent ook kiezen voor creativiteit. Het op maat mengen laat een gepersonaliseerde verzorging toe, perfect afgesteld op elk mogelijk huidtype. Tenslotte ontdek je in het Jojoba Care-gamma ook een gevarieerd spectrum van heerlijke, meestal zachte, soms karaktervolle geuren. Allemaal 100% natuurlijk én plantaardig van samenstelling, allemaal uniek en ontwikkeld in eigen huis!

Jojoba Care een moeilijke verzorging? Helemaal niet. De verzorging bewandelt wel eens nieuwe paden, maar ze is heel logisch opgebouwd. Je gezond verstand is hierbij meestal een betere gids dan de klassieke slogans.

Jojoba Care een ‘vette verzorging’? Bij een correcte dosering en een juiste productkeuze, helemaal niet. En keuze heb je. Zowel in het gelaatsgamma als in het lichaamsgamma heb je een breed palet aan mogelijkheden: van de aangenaam frisse, lichtvoedende dagcrème F tot de rijke, herstellende gezichtscrème X, met de koninklijke geur van jasmijn en roos. Van de lichte verfrissende lichaamsmelk met de geur van oranjebloesem tot de zwaarvoedende en opspannende huidverstevigende melk.

Voor de reinigingsstappen is er een superzachte reinigingsmelk, een zuiverende gel, verfrissende bloesemwaters, een onvergelijkbaar zachte dieptereiniging, ... Plaats voor creativiteit is er ten volle in de verzorgingsstappen, met de aangenaam soepele universele melk en het satijnen voedende masker in de hoofdrol. En natuurlijk hebben we ook nog oog voor de minder perfecte huid, een greep uit de mogelijkheden:
·         puberteitscrème voor de onzuivere huid
·         crème roodheid tegen gedilateerde bloedvaten
·         een ijzersterk trio van kalmerende, regenererende en ontsmettende zalven
·         een zuinig en efficiënt serum voor de rijpere huid
·         een krachtige anticellulitemassageolie
·         ...

Om het geheel compleet te maken, zijn er ook:
·         uitstekende en veilige zonneproducten en zelfbruiners
·         veelzijdige badolies, shampoo-douchegels en een heel eigen verzorgingsset voor haar en hoofdhuid
·         uitstekende 100% natuurlijke menggeuren (blends) om gewoon te verdampen of om subtiel in te mengen op elk moment van de verzorging.

 

Green People:

De biologische verzorgingsproducten van Green People voor optimale bescherming van uw huid! Een complete serie zonder parabenen, chemicaliën of andere troep.

Ontdek waarvoor Green People staat en wat het jou te bieden heeft

 

Green People is ontstaan om mensen een gezonde, natuurlijke en biologische verzorgingslijn te geven die de huid en het lichaam ondersteunt. In 1994 merkte Charlotte, een Britse verpleegster, dat haar tweejarige dochter Sandra steeds meer huidproblemen ontwikkelde. Om haar dochter te helpen, heeft ze zich grondig verdiept in geneesmiddelen, verzorgingsproducten en huidproblemen. Uiteindelijk kwam ze tot de conclusie dat de producten op de markt vaak niet meer deden dan huidproblemen in de hand werken en drie jaar later heeft ze haar eigen merk - Green People - gelanceerd. Green People is inmiddels een van de populairste biologische verzorgingsmerken in het Verenigd Koninkrijk.

 

Green People maakt met trots bekend welke ingrediënten er niet in hun producten zitten. Ze hebben geen enkel verzorgingsproduct met agressieve bestanddelen zoals petrochemicaliën, parabenen, ftalaten, kunstmatige geur- en kleurstoffen, alcohol (ethylalcohol, ethanol), sodium lauryl ether sulfaat (SLS/SLES) of andere schadelijke chemische stoffen.  Green People weert alle chemicaliën om uitsluitend producten te bieden die baden.

 

Green People maakt verzorgingsproducten met biologische ingrediënten. Je weet reeds dat biologische groenten en fruit rijker zijn aan mineralen, vitaminen en antioxidanten dan hun bespoten tegenpolen. Zo is het ook met natuurlijke ingrediënten die in verzorgingsproducten gebruikt worden. Wanneer je een commerciële shampoo met aloë vera koopt, krijg je ondermaatse aloë vera met restanten van pesticiden en kunstmeststoffen. Een biologische producent levert betere kwaliteit doordat hij ook voor betere ingrediënten kiest.

 

Green People benadrukt het belang van een mens- en natuurvriendelijk verzorgingsproduct om je gezondheid positief te beïnvloeden. Wat je opneemt via de mond, passeert de lever. Bij ongezonde voeding zorgt je lever ervoor dat toxische elementen worden afgebroken. Verzorgingsproducten, daarentegen, dringen de huid in en belanden zo rechtstreeks in je bloedbaan. Commerciële merken voegen ingrediënten zoals ethylalcohol toe om het indringen in de huid zelfs te vergemakkelijken. Wat van nature uit dus niet de huid zou indringen, beland op die manier wel in je lichaam. Green People verkiest daarom uitsluitend heilzame, geneeskrachtige ingrediënten, zoals aloë vera, groene thee, perillaolie, teunisbloemolie, zeewiermineralen, roosgeranium…